IsoKarhun Hammas

Yksityinen hammaslääkäri Pori

Mutkatonta hammashoitoa
varmalla otteella. Tutustu tiimiimme!

Yksityinen hammaslääkäri Pori

Hammaslääkäriasema IsoKarhun Hammas on uusi itsenäinen, työntekijöidensä omistama ja aidosti paikallinen yksityinen hammaslääkäriasema Porin keskustassa. Löydät meidät helposti kauppakeskus IsoKarhun toisesta kerroksesta.

Tiimiimme kuuluvat palvelevat, kokeneet ja ammattitaitoiset hammaslääkärit, erikoishammaslääkärit ja suuhygienistit. Tarjoamme viihtyisissä tiloissamme sinulle kattavat, mutkattomat ja luotettavat hammaslääkäri- ja hammashoitopalvelut Porin alueella.

Meillä sinua autetaan niin hampaiden ja suun hyvinvoinnin tarkastuksissa, hammaskiven poistoissa ja hampaiden puhdistuksissa, akuuteissa tilanteissa, esimerkiksi onnettomuuden jälkeen, hampaiden paikkauksissa, kuin myös vaativammissa, erikoishammashoitoa vaativissa toimenpiteissä, kuten hammasproteeseissa ja kirurgisissa toimenpiteissä.

Vastaanottomme avautui keväällä 2023. Ajat vastaanotolle ovat nyt varattavissa.

Varaa aika vastaanotolle verkossa

Varaa aika

IsoKarhun Hampaan asiantuntijat

Isokarhun hammaslääkärit ja suuhygienistit ovat osaavia ja koulutettuja hymyn asiantuntijoita. Pidetään huolta ainutlaatuisesta hymystäsi.

Yksityinen hammaslääkäri Pori | Astu peremmälle IsoKarhun Hampaaseen!

IsoKarhun Hammas | Yksityinen hammaslääkäri Pori

Älä siis enää epäröi, vaan varaa aika verkkoajanvarauksemme kautta, tule hammastarkastukseen ja anna kokeneiden asiantuntijoidemme suunnitella juuri sinun suusi terveydelle ja säihkyvälle hymylle paras mahdollinen hoito.

Varaa aika vastaanotolle verkossa

Varaa aika