IsoKarhun Hammas

Invisalign-oikomishoito Pori

Oikomishoito suoritetaan lähes huomaamattomilla
Invisalign-kalvoilla.

Invisalign-oikomishoito Pori

Oikomishoidolla voidaan korjata purentaongelmia, joiden hoito on tärkeää, koska purennan häiriöt voivat johtavaa monenlaisiin ongelmiin: plakin kertymiseen, hampaiden kulumiseen, iensairauksiin tai pahimmillaan aiheuttaa jopa leuka- ja nivelvaivoihin.

Oikomishoitoon hakeudutaan nykyisin yhä useammin myös esteettisistä syistä.

Meillä IsoKarhun Hampaassa oikomishoito suoritetaan Invisalign-kalvoilla. Invisalign-oikomismenetelmässä käytetään yksilöllisesti valmistettuja läpinäkyviä muovisia kalvoja, jotka valmistetaan digitaalisesti tehtävän mallinnuksen ja röntgenkuvien pohjalta. Mallinnus takaa sen, että kalvot sopivat täsmällisesti asiakkaan hampaistoon ja hoidon tavoitteet saavutetaan suunnitellusti.

Potilas voi irrottaa ja asettaa kalvot sitten takaisin paikoilleen omatoimisesti esimerkiksi syömisen ajaksi. Kalvot poistetaankin hoidon aikana suusta vain syömisen, juomisen ja hampaiden pesun ajaksi tai erityistilanteissa, joita ne muuten haittaavat. Paikallaan ollessaan kalvot ovat lähes täysin huomaamattomat, ja tämä onkin yksi syy, jonka vuoksi Invisalign-oikomishoito on lisännyt suosiotaan. Huomaamattomuuden lisäksi etuina perinteiseen kiinteäkoje-oikomishoitoon on käyttömukavuus ja tapauskohtaisesti myös nopeampi hoitotulos. Hoidon aikana kalvot vaihdetaan uusiin muutaman viikon välein. Asteittain tiukentuvat kalvot siirtävät hampaita vähitellen kohti haluttua lopputulosta.

Invisalign-oikomishoidon kesto on jokaisella potilaalla yksilöllinen, riippuen lähtötilanteesta. Myös hoidon hinta määräytyy sen vaativuuden mukaan. Saat arvion hoidon kestosta ja kustannuksista konsultaatiokäynnillä.

 

Varaa aika Invisalign-hoidon arvioon

Varaa aika

Kuinka pääsen oikomishoitoon?

Jos kalvo-oikominen kiinnostaa, varaa aika oikomishoidon konsultaatiokäynnille. Konsultaatiokäynnillä selvitetään sopiiko invisalign-menetelmäinen hoito sinulle, saat arvion hoidon kustannuksista ja sen kestosta, sekä yleistä tietoutta siitä, miten oikomishoito etenee aina haluttuun lopputulokseen asti.

Yleishammaslääkärin tekemänä arvio on maksuton.