IsoKarhun Hammas

Hampaiden röntgenkuvaus

Röntgenkuvauksella mahdollistetaan oikea ja tehokas hoito.

Hampaiden röntgenkuvaus Pori

Hampaiden röntgenkuvaus Pori

Laadukkaat ja huolelliset radiologiset tutkimukset ovat tärkeä osa nykyaikaisen diagnostiikan ja hoidon suunnittelua, ja ne toimivat perustana oikealle, tehokkaalle ja onnistuneelle hoidolle.

Porin vastaanotollamme on KKTT (kartiokeilatietokone-tomografia) -laitteisto, jolla pystymme ottamaan tarkkoja kolmiulotteisia röntgenkuvia. Kolmiulotteisuus mahdollistaa luotettavan diagnostiikan siten, että anatomiset rakenteet saadaan paikannettua tarkasti ja mitattua kaikista eri suunnista.

Röntgenkuvia voimme hyödyntää muun muassa implanttiproteettisten hoitojen suunnittelussa sekä monipuolisesti hampaiden ja leukojen alueen sairauksien hoidossa. KKTT-röntgeniä käytetään diagnostisesti vaativammissa tilanteissa, kuten epäselvien tulehduspesäkkeiden paikantamisessa, kysta- ja kasvaindiagnostiikassa tai etsittäessä syytä hampaiston alueen kiputiloille. Tutkimukset toimivat pohjana erityisesti suukirurgisten toimenpiteiden suunnittelulle.

Varaa aika hammastarkastukseen

Varaa aika

Otamme vastaan lähetteitä hampaiden röntgenkuvaukseen myös ulkopuolisilta hammaslääkäreiltä

Otamme vastaan kuvauslähetteitä myös ulkopuolisilta hammaslääkäreiltä, lisätietoja saat info@isokarhunhammas.fi tai puhelimitse numerosta 024 885 8320