IsoKarhun Hammas

hammasimplantti hinta

 

Hammasimplantti – mikä siinä maksaa?

Hammasimplantin hinta muodostuu useista eri tekijöistä, jotka tulee ottaa huomioon kustannuksia arvioitaessa. Sekä erikoishammaslääkärin osaamistasolla että implantin materiaalilla on suuri vaikutus hintaan; mitä kokeneempi ammattilainen ja mitä laadukkaampi implantti, sitä hinnakkaampi on myös toimenpide. Toisaalta implanttihoidossa ei ole syytä pihistellä: kerralla hyvin tehty hoito on pitkällä tähtäimellä myös vaihtoehdoista edullisin. Kyse on loppuelämän kestävästä ratkaisusta. 

Määrä ei korvaa laatua, mutta laatua saadakseen on tehtävä kymmeniä ja satoja implantointeja, kertoo Ville Männistö.

Yleisimmin käytetty implanttimateriaali on titaani. Titaani kestää mutta toisaalta myös maksaa. IsoKarhun Hampaan suu- ja leukakirurgi Ville Männistö käyttää ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia Nobel– ja Straumann-implantteja. 

Myös käytettävät tekniikat – esimerkiksi 3D-kuvantaminen ja implanttinavigaattoriavusteisuus – lisäävät hintaa. Uusin tekniikka ei kuitenkaan ole itseisarvo, vaan niillä parannetaan aina toimenpiteen tarkkuutta ja sitä myöden myös lopputulosta. Lisäksi mahdolliset lisähoidot, kuten luusiirteet tai ikenien muotoilu, voivat nostaa kokonaishintaa.

Summa summarum: hammasimplantin hinta riippuu monista eri seikoista. Halvin implantti ja edullisin hammaslääkäri on harvoin paras tai edes edullisin vaihtoehto.

Hammasimplantti – hinta: esimerkkejä

IsoKarhun Hampaassa implantin hinta alkaa 2357 eurosta (Kela-korvauksen jälkeen 2290 euroa). Hinta sisältää Nobel- tai Straumann-hammasimplantin, implanttileikkauksen ja keraamisen kruunun.

Hintaesimerkkejä:

  • Yksi hammasimplantti, hinta: 2357 € 
  • Kaksi hammasimplanttia, hinta: 4500 €
  • Kolme implanttia, hinta: 6500 €
  • Hammasimplantit koko ala- tai yläleukaan, hinta: 9500 €
  • Hammasimplantit koko suuhun, hinta: 18 000 €

Yllä mainitut hinnat ovat niin kutsuttuja alkaen-hintoja, jotka koskevat perusmuotoisia implantointitöitä. Mahdolliset lisätoimenpiteet, esim. luusiirteet, nostavat hoidon hintaa. Sokkona kenenkään ei kuitenkaan tarvitse hammasimplantointia aloittaa. Omaa räätälöityä implanttihoitoasi koskevat hintatiedot saat jo hyvissä ajoin ennen hoidon aloittamista, maksuttoman konsultaatiokäyntisi aikana. 

Maksuton konsultaatio ei velvoita asiakasta mihinkään.  

Hammasimplantti – hinta

IsoKarhun Hampaan hammasimplanttihoidon hinta on kattava ja läpinäkyvä. Ennen hoidon aloittamista käymme kanssasi läpi implanttihoidon kokonaishinnan maksuttomassa implanttikonsultaatiossa. Hintamme sisältää kaikki tarvittavat vaiheet: alkuarvioinnin, implantin asennuksen, väliaikaisen kruunun sekä lopullisen korkealaatuisen keraamisen kruunun. Lisäksi hintaan kuuluvat kaikki välttämättömät jälkitarkastukset, joiden ansiosta hammasimplantti asettuu hampaistoosi kuin oma hammas.

IsoKarhun Hammas ei peri potilailtaan yllättäviä lisäkuluja tai piilomaksuja. Koko hoitoprosessi on suunniteltu avoimuutta ja selkeyttä korostaen, joten voit tuntea olosi turvalliseksi ja hyvin informoiduksi koko hoidon ajan.

Usein kysyttyä 

Mikä on hammasimplantti?

Hammasimplantti on kestävä ratkaisu puuttuvan hampaan korvaamiseen. Se koostuu titaanista valmistetusta ruuvista, joka toimii keinotekoisen hampaan juurena. Tämä ruuvi asennetaan leikkauksella leukaluuhun, jossa se kiinnittyy luuhun ja integroituu osaksi leukaa prosessissa, jota kutsutaan osteointegraatioksi. Hammasimplantin päälle kiinnitetään abutmentti eli välikappale ja lopulta keraaminen kruunu, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta hampaalta. Hammasimplantit tarjoavat pitkäaikaisen ratkaisun, parantavat purentaa ja puhetta sekä tukevat kasvojen rakenteita. Ne ovat suosittu vaihtoehto, koska ne eivät vaadi viereisten hampaiden hiomista, toisin kuin perinteiset sillat.

Voiko implantin maksaa osamaksulla?

Tiedostamme, että hammasimplantin hankkiminen voi olla huomattava investointi. Tarjoamme sen vuoksi joustavia maksuvaihtoehtoja, esimerkiksi Resurs Bank -lasku ja Resurs Bank -osamaksun. Rahoituksen ansiosta hammasimplantoinnin kustannukset voidaan jakaa usean kuukauden ajalle, mikä helpottaa taloudellista suunnittelua.

Hyödynnä rahoitusvaihtoehtomme ja nauti uudesta hymystäsi välittömästi, ilman tarvetta odottaa taloudellisen tilanteen paranemista. Lisätietoja rahoitusmahdollisuuksista saat maksuttoman konsultaatiomme aikana.

Mikä on implanttikonsultaatio?

Maksuton hammasimplanttikonsultaatio tarjoaa mahdollisuuden tutustua implanttihoidon vaiheisiin ja selvittää, onko implantti sinulle sopiva ratkaisu. Konsultaation aikana suu- ja leukakirurgi arvioi suun terveydentilan käyttäen erilaisia diagnostisia menetelmiä. Tämä tapaaminen antaa sinulle tilaisuuden esittää kysymyksiä implanttihoidosta, sen riskeistä, hyödyistä ja odotettavissa olevasta hoitotuloksesta.

Konsultaatio ei velvoita sinua mihinkään, mutta se tarjoaa arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Jos päätät edetä hoitoon, kirurgi laatii sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Halutessasi voit kysyä ja keskustella myös rahoitusvaihtoehdoista.

Konsultaatio on ensimmäinen askel kohti toimivaa ja esteettisesti miellyttävää hampaiston palauttamista.

Varaa aika konsultaatioon nyt!

hammasimplantti hinta