IsoKarhun Hammas

Hammasimplanttien ja proteesien peruserot

Kun puhutaan hampaiston korjaamisesta, on tärkeää ymmärtää, mitä vaihtoehtoja on tarjolla. Hammasimplantit ja proteesit ovat kaksi suosittua ratkaisua, mutta niillä on merkittäviä eroja. Hammasimplantit ovat kestäviä ja pysyviä ratkaisuja, jotka kiinnitetään suoraan leukaluuhun. Tämä tarjoaa luonnollisen tuntuman ja ulkonäön, sekä parantaa pureskelukykyä. Toisaalta, proteesit ovat irrotettavia hammasproteesiratkaisuja, jotka voivat korvata useita hampaita tai koko hampaiston.

IsoKarhun Hammas tarjoaa molempia vaihtoehtoja, ja meidän asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan ratkaisun. Implantit vaativat terveen leukaluun ja hyvän suuhygienian, kun taas proteesit voivat olla sopivampi vaihtoehto, jos leukaluusi ei tue implantteja tai jos etsit kustannustehokkaampaa ratkaisua. Molemmissa tapauksissa tavoitteemme on palauttaa hymysi luonnollisuus ja toiminnallisuus.

Implanttien ja proteesien asennusprosessi

Implanttien asennus on kirurginen toimenpide, joka vaatii useita käyntejä hammaslääkärillä. Prosessi alkaa konsultaatiolla ja suunnittelulla, minkä jälkeen itse implantti asetetaan leukaluuhun. Tämän jälkeen annetaan aikaa paranemiselle ja luun kasvamiselle implantin ympärille, ennen kuin lopullinen hammas asetetaan paikalleen. Proteesien kohdalla prosessi on yksinkertaisempi: hammaslääkäri ottaa jäljennökset suustasi ja valmistaa proteesit, jotka sovitetaan ja säädetään mukavuuden ja toimivuuden varmistamiseksi.

IsoKarhun Hammas käyttää viimeisintä teknologiaa ja menetelmiä varmistaakseen, että implanttien ja proteesien asennus on mahdollisimman sujuvaa ja mukavaa. Meidän kokeneet hammaslääkärit ja teknikot työskentelevät yhdessä luodakseen ratkaisun, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi. Olipa kyseessä sitten implantti tai proteesi, voit luottaa siihen, että saat laadukasta ja yksilöllistä hoitoa.

Hoito ja ylläpito

Hammasimplanttien ja proteesien hoito eroaa toisistaan. Implanttien kohdalla päivittäinen suuhygienia on erittäin tärkeää, sillä se auttaa ehkäisemään ientulehduksia ja implantin ympärillä olevan luun menetystä. Proteesien ylläpito on myös tärkeää, ja ne tulee puhdistaa päivittäin erityisillä puhdistusaineilla ja harjoilla. Lisäksi proteesit tulee ottaa pois suusta yöksi ja liottaa puhdistusliuoksessa.

IsoKarhun Hammas tarjoaa kattavat ohjeet ja tuen implanttien ja proteesien hoitoon. Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että hoitoratkaisusi pysyy optimaalisessa kunnossa mahdollisimman pitkään. Käymällä säännöllisesti hammaslääkärin tarkastuksissa voimme seurata suun terveyttäsi ja tehdä tarvittavat säädöt tai korjaukset ajoissa.