IsoKarhun Hammas

Olli Ojala

Hammaslääkäri

Olli Ojala

Hammaslääkäri

Ajanvaraus verkossa

Varaa aika

Esittely

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Oulun Yliopistosta vuonna 2013. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt monipuolisesti sekä yksityissektorilla että terveyskeskuksissa. Lisäksi olen toiminut usean vuoden ajan kliinisenä opettajana Oulun Yliopiston hammasklinikalla.

Vastaanotollani vallitsee rento tunnelma, hoidan potilaani aina kivuttomasti ja helläkätisesti. Teen kokonaisvaltaisesti kaikkea perushammashoitoa mutta erityisosaamistani on juurihoidot, joihin liittyen suoritan erikoistumisopintoja Tampereen Yliopistossa. Juurihoidoissa käytettävissäni on aina operaatiomikroskooppi sekä alan erityisvälineistöä.

Seuraan alan kehitystä aktiivisesti ja hyödynnän työssäni alan viimeisintä tutkimustietoa. Osaamistani kehitän jatkuvasti osallistumalla koulutuksiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Vapaa-ajallani pyrin liikkumaan monipuolisesti ja pitämään työkykyni timanttisena. Harrastan monipuolisesti ja minut voi hyvinkin löytää joko hiihtoladulta, shakkipöydän äärestä tai lentämästä Porin taivaalta.

Erityisosaaminen

  • Juurihoito

Kielitaito

  • suomi
  • englanti